Vill du boka tid, har du några frågor?

Alla som ska övningsköra privat måste gå en handledarutbildning. Man måste inte gå tillsammas längre med sin elev / handledare, men vi tycker ändå att de både roligt och lärorikt om båda kan gå samtidigt.

Vi har handledarkurser på torsdagskvällar och även vissa tillfällen på andra dagar då olika högtider som krockar. Eleven måste vara minst 15 år och 9 månader vid kurstillfället. Övningskörningen får påbörjas från 16 års ålder. Kursen pågår i 3 timmar exkl paus för kaffe/te, smörgås och frukt. Kostnaden är 500 kr per person. För anmälan till kurstillfällena så mailar ni till info@hagerstenstrafikskola.se

Betalning sker kontant eller Swish på plats.  

Tider & datum för handledarkurserna Sommaren  2020 pgr rådade situationen med corona, så kommer vi köra endast  8 st platser för att hålla avstånd. 

Handledarutbildningen  Torsdagen den 11 Juni kl 17:00-20:00 fullbokade. 

Handledarutbildningen  Torsdagen den 18 Juni kl 17:00-20:00 fullbokade.   

Handledarutbildningen  Torsdagen den 25 Juni kl 17:00-20:00 finns platser kvar. 

     

  Anmälan görs på info@hagerstenstenstrafikskola.se 

Då platsantalet är begränsat och våra utbildningsgrupper är små underlättar de för oss i planeringen att kursagiften vänligen är betald en vecka innan kurstillfälle.Vid förhinder att deltaga behöver vi få avanmälan helst en vecka före kurstillfälle men allra  senast 3 dagar före kursen per telefon. Då hinner vi förmedla utbildningsplats till någon annan! Vid icke avbokad tid eller tid avbokad för sent debiteras kursavgiften.