Vill du boka tid, har du några frågor?

Hos oss kan du gå kursen Riskutbildning del 1, också kallad Riskettan, som handlar om riskbeteende i trafiken.

Den är obligatorisk. Utbildningen tar upp droger, alkohol, trötthet och stress. Kursen ges på vardagskvällar kursen pågår i 3 timmar exkl paus. Kostnad (600 kr vardagar)

Våra grupper har max 10 deltagare för att deltagarna ska ges möjlighet att fördjupa sig och bli medvetna om andras och eget riskbeteende och hur man kan eliminera det. På denna kurs kommer en extra inbjuden föreläsare som är leg psykoterapeut att tala om stress. Deltagarna får fördjupad kunskap om stress och stresshantering och får ta del av en stresshanteringsmodell som är användbar både i vardagslivet och i trafiken. 

Tider och Datum för:  2020  Anmälan görs via mailen - info@hagerstenstrafikskola.se

Då platsantalet är begränsat och våra utbildningsgrupper är små underlättar de för oss i planeringen att kursagiften vänligen är betald en vecka innan kurstillfälle.Vid förhinder att deltaga behöver vi få avanmälan helst en vecka före kurstillfälle men allra  senast 3 dagar före kursen per telefon. Då hinner vi förmedla utbildningsplats till någon annan! Vid icke avbokad tid eller tid avbokad för sent debiteras kursavgiften.

Riskettan onsdagen den 17:e Juni  klockan 17:00-20:00  finns platser kvar.