Vill du boka tid eller har du några frågor?

Om du har behov av att få ditt körkort så fort som möjligt så kan vi hjälpa dig att sätta ihop ett intensivt schema med både riskutbildningar och körlektioner.

Vi kan även hjälpa dig med att boka teori och körprov så har du redan ett mål i sikte.

Vi hjälper dig att lägga upp en plan efter hur DIN tid och ekonomi ser ut.

Hur lång tid det tar innan du får ditt körkort är helt individuellt och beror bland annat på: dina förkunskaper, möjligheten att köra med en handledare alt om du ska välja manuell eller automat. Beroende på hur du själv har det med ditt eget schema (skola, jobb eller dylikt) så hjälper vi dig att sätta ihop ett schema och boka dina prov vid önskemål (teori & körprov). 

Kontakta oss för en testlektion alt en första körlektion. Efter det gör du och din körlärare upp en individuell plan för din körning. Se våra aktuella erbjudanden i fliken med samma namn.

Har du en medicinsk diagnos och ska ta körkort?
Om du har någon typ av diagnos, t.ex ADHD, ADD, asperger, autism eller diabetes och ska ta körkort, så behöver du i regel lämna ett läkarintyg som visar aktuell status för din diagnos. Detta blir du meddelad om i samband med att du ansöker om körkortstillståndet. Det är ofta svårt att få tid för detta intyg hos psykiatrin och i sådana fall kan du vända dig till Läkarintyg Direkt. Deras klinik ligger på S:t Göransgatan 126 på Kungsholmen och de erbjuder numera även intyg via videosamtal.